€50,000 Sunday Showdown Masters a Mini Masters (zaručených 10 000 €)

€50,000 Sunday Showdown Masters je najväčší zaručený turnaj RedKings, ktorý prebieha v prvú nedeľu každého mesiaca. Mini Masters je jeho cenovo dostupný náprotivok, ktorý sa koná každý týždeň.

€50,000 Sunday Showdown Masters štartuje o 19:30 GMT v príslušnú prvú nedeľu. Ponúka množstvo priestoru na šikovné hranie, ako aj mimoriadne pomalú štruktúru vrátane väčšieho počtu štartovných žetónov (deep stacks) a 15-minútových úrovní.

Mini Masters 5,50€ sa uskutočňuje každú Nedeľa o 18:00 GMT. Vďaka 12-minútovým úrovniam, väčšiemu počtu štartovných žetónov, až 2 rebuys a k tomu dostupnému add-on ide o týždenný turnaj s najlepšou hodnotou v našej sieti.

Satelitné turnaje na €50,000 Sunday Showdown Masters a Mini Masters vrátane satelitných turnajov Sit & Go prebiehajú celý týždeň a sú dostupné už za 24 centov. V závislosti od vernostného programu vášho prevádzkovateľa je možné, že na kúpu vstupu (buy in) na turnaj alebo jeho satelitné turnaje budete môcť použiť aj vernostné body.

Ak chcete hrať turnaj €50,000 Sunday Showdown Masters alebo Mini Masters, otvorte si hneď teraz konto u RedKings.

€50,000 Sunday Showdown Masters – kľúčové fakty

Názov Masters (€50,000 Guaranteed)
Buy-In €125 + €10
Zaručený fond výhier € 50,000
Čas začiatku Prvá nedeľa mesiaca o 19:30 GMT
Čakáreň Turnaje/zaručené
Štartovné žetóny 5000
Dĺžka úrovne 20 minút
Neskorá registrácia 180 minút

Mini Masters – Key Facts

Názov Mini Masters (€10,000 Guaranteed)
Buy-In €5 + €0.50
Zaručený fond výhier € 10,000
Čas začiatku Saturdays @ 19:30 WET / 20:30 CET / 21:30 EET
Čakáreň Turnaje/zaručené
Štartovné žetóny 5000
Dĺžka úrovne 12 minút
Neskorá registrácia 120 minút