€50,000 Sunday Showdown Masters i Mini Masters (gwarantowane 10 000 €)

€50,000 Sunday Showdown Masters to największy turniej z gwarantowaną wygraną RedKings. Turniej odbywa się w pierwszą niedzielę każdego miesiąca. Mini Masters to niskobudżetowy, cotygodniowy odpowiednik!

€50,000 Sunday Showdown Masters rozpoczyna się o 19:30 GMT w pierwszą niedzielę miesiąca i gwarantuje mnóstwo możliwości dla dobrych graczy, bardzo powolny przebieg gry, dużą liczbę żetonów oraz 15-minutowe poziomy.

5,50€ Mini Master odbywa się w każdą Niedziela o 18:00 GMT. 12-minutowe poziomy, zwiększona liczba żetonów, 2-krotna możliwość wykupu i możliwość zakupu większej liczby żetonów po wykupieniu się sprawiają, że to najlepszy cotygodniowy turniej w sieci.

Turnieje satelitarne do €50,000 Sunday Showdown Masters i Mini Masters, w tym turnieje satelitarne Sit & Go trwają cały tydzień. Można w nich brać udział już za 24 c. Ponadto możesz wykorzystać punkty lojalnościowe, aby wkupić się do turnieju lub turniejów satelitarnych w zależności od programu lojalnościowego operatora.

Otwórz konto na RedKings już teraz, aby zagrać w €50,000 Sunday Showdown Masters lub Minimasters.

€50,000 Sunday Showdown Masters — najważniejsze informacje

Nazwa Masters (€50,000 Guaranteed)
Wpisowe €125 + €10
Gwarantowana pula nagród € 50,000
Rozpoczęcie Pierwsza niedziela miesiąca o 19:30 GMT
Lobby Turnieje/gwarantowane
Żetony startowe 5000
Czas trwania poziomu 20 minut
Późna rejestracja 180 minut

Mini Masters – Key Facts

Nazwa Mini Masters (€10,000 Guaranteed)
Wpisowe €5 + €0.50
Gwarantowana pula nagród € 10,000
Rozpoczęcie Saturdays @ 19:30 WET / 20:30 CET / 21:30 EET
Lobby Turnieje/gwarantowane
Żetony startowe 5000
Czas trwania poziomu 12 minut
Późna rejestracja 120 minut